Behoefte aan structuur?

Wij bieden tevens zorg aan in groepsverband (dagbesteding). Deze vorm van begeleiding kan nodig zijn, omdat de zorgbehoevende vanwege (bijvoorbeeld) de aard, omvang en duur van zijn beperkingen niet in staat is om een vorm van begeleiding individueel te krijgen. Een reden hiervoor kan zijn dat hij niet in staat is om tot een vorm van dag structurering te komen. Bij de dagbesteding is uiteraard professionele zorg aanwezig.

Activiteiten

De activiteiten worden gepland volgens een dagprogramma waarbij de zorgbehoevende in staat wordt gesteld om een of meerdere dagen per week door te brengen in een gezellige omgeving. Op de dagbesteding kan in groepsverband spelletjes worden
gespeeld, zodat de (bestaande) vaardigheden kunnen worden verbeterd. Ook fysieke training of training om de (fijne) motoriek te verbeteren of te behouden behoort tot de mogelijkheden.

gdb

Toe aan begeleiding in groepsvorm (dagbesteding)?

Zorg voor Elkaar Rotterdam, biedt met haar specialisten betere diensten in de zorg sector. Graag helpen wij u verder voor een betere toekomst.

Contacteer ons

Waarom begeleiding in groepsvorm (dagbesteding)?

Persoonlijk contact staat centraal bij Zorg voor Elkaar Rotterdam. Er wordt samen gezongen, gedanst en gespeeld, net zoals thuis op het Van Speykstraat, in Rotterdam. Voor onze cliënten toveren we de locatie om tot een warm tehuis, waar men veilig en professioneel wordt begeleidt.