Krijg de zorg welke je verdient.

Wij staan klaar voor je!
Zorg aan iedereen die dat wenst,
persoonlijk, deskundig en liefdevol
Over ons Zorg voor Elkaar
Rotterdam

Welkom op de website van Zorg voor Elkaar Rotterdam

Zorg voor Elkaar Rotterdam is een multiculturele thuiszorgorganisatie die zich inzet voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen participeren in de samenleving.

Wie zijn wij?

Zorg voor Elkaar Rotterdam is een multiculturele thuiszorgorganisatie die zich inzet voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen participeren in de samenleving. We bieden begeleiding en ondersteuning aan voor hulpbehoevenden met psychische en lichamelijke klachten in Rotterdam en omstreken.

Zorg voor Elkaar Rotterdam biedt als zorgaanbieder verschillende vormen van zorg dan wel hulpverlening aan (potentiële) kwetsbare burgers in de regio Zuid-Holland. De vormen van zorg die wij verlenen omvat onder meer begeleiding zowel in individuele vorm als in groepsverband en huishoudelijke hulp.

Zorg voor Elkaar Rotterdam hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van de burgers aan wie wij zorg verlenen. Wij werken conform de rechten en verplichtingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons privacyreglement.

0 +

Zorg professionals

0

Dagen bereikbaar

0 +

Tevreden klanten

0 %

Betrouwbaar

Zorg voor elkaar Rotterdam biedt betere kwaliteiten met haar certificaat

ISO 9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen.

Kwaliteit ISO 9001

Zorg voor Elkaar Rotterdam is kwaliteit iso 9001 gecertificeerd, om haar klanten een betere toekomst te kunnen aanbieden.

Kwaliteit

Ferdi Kocak Rotterdam

Zorg voor Elkaar Rotterdam is net als thuis. Ik kom hier graag onder begeleiding van de verzorgers.

Habib Kareem Schiedam

Super vriendelijke mensen. Behulpzaam, luisterend oor maar wat ik echt goed aan ze vind is hoe ze met me omgaan.

Jennifer de Jong Rotterdam

Sinds dat ik begeleid wordt door Zorg voor Elkaar Rotterdam, gaat alles weer hoe het moet zijn. Ben eeuwig dankbaar.